Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Yallou: Αναδεικνύει τους “άγνωστους” τουριστικούς και πολιτιστικούς προορισμούς της Ελλάδας

Μία νέα ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα στον χώρο του τουρισμού παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πρόκειται για το www.yallou.com, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας στοχεύει στην τουριστική ανάδειξη της “άγνωστης” Ελλάδας, προβάλλοντας πολιτιστικά, ιστορικά στοιχεία, έθιμα και παραδόσεις που διατηρούνται ζωντανές σε διάφορες περιοχές και χωριά της χώρας μας.Η διαδραστική πλατφόρμα Yallou προσφέρει δυνατότητες όπως:
– Παρουσίαση ξενοδοχείων, καταλυμάτων και λοιπών χώρων διαμονής.
– Παρουσίαση τοπικών εστιατορίων που ξαναφέρνουν στη μνήμη παραδοσιακές και ξεχασμένες ίσως γεύσεις, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που παράγονται στην κάθε περιοχή.
– Προβολή πολιτιστικών δρώμενων, εθιμοτυπικών εκδηλώσεων και κάθε είδους ψυχαγωγικής δραστηριότητας που πραγματοποιούνται στους εκάστοτε προορισμούς.
– Ανάδειξη της ιστορίας, των αξιοθέατων και όλων των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών κάθε τόπου, όπως μνημεία, μουσεία, σπήλαια, κάστρα κλπ.
– Παρουσίαση εναλλακτικών τρόπων δράσης και ψυχαγωγίας, μονοπάτια για πεζοπορία, απόκρημνες πλαγιές για αναρρίχηση, παραλίες κατάλληλες για θαλάσσια σπορ, χιονοδρομικά κέντρα και άλλους προορισμούς για extreme δραστηριότητες.
– Προβολή των ελληνικών τοπικών προϊόντων που παράγονται στη χώρα μας και των Ελλήνων παραγωγών, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους τελευταίους να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.
– Ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών του (“Yallouers”) σχετικά με τα ταξίδια τους στην Ελλάδα, την παροχή συμβουλών και την αξιολόγηση προορισμών και αξιοθέατων που έχουν επισκεφθεί, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να αναρτούν δικές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια τους.yallou app 702-336Κάθε επιχείρηση θα έχει τη δυνατότητα να προβάλεται μέσω προσωπικής διαχειρίσιμης σελίδας. Το Yallou θα είναι διαθέσιμο για κινητά τηλέφωνα Android και iPhone.Η πλατφόρμα είναι ακόμα σε beta version, προσφέρεται τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ενώ απευθύνεται σε ταξιδιώτες, επιχειρηματίες του τουρισμού, αλλά και σε όσους θέλουν απλώς να προωθήσουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις