Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

e-table.gr: Για την “κυριαρχία” στις online κρατήσεις σε εστιατόρια, με “προίκα” 200.000 ευρώ (video-συνέντευξη)

Το e-table είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα δωρεάν ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Η ιδέα για τη δημιουργία μίας τέτοιας πλατφόρμας “γεννήθηκε” στους Γιώργο Αρφαρά και Κώστα Σαριδάκη ήδη από το 2011, την οποία και ξεκίνησαν να την υλοποιούν τον Σεπτέμβριο του 2013, υπό το brand easygourmet.gr. Η υπηρεσία λειτούργησε ως μία δοκιμαστική εκδοχή του τελικού προϊόντος και πλέον, την προηγούμενη εβδομάδα επανα-λανσαρίστηκε ως e-table.gr, μετά την είσοδο στην εταιρεία που την διαχειρίζεται μίας ομάδας επενδυτικών “αγγέλων”, υπό τον Απόστολο Αποστολάκη, ιδρυτή, επενδυτή και μέλος ΔΣ σε εταιρείες όπως το e-shop, το e-food, το Doctor Anytime, το Taxibeat και άλλες.

Το StartUpper.gr συνομίλησε με τους δύο συνιδρυτές της υπηρεσίας, Γ. Αρφαρά και Κ. Σαριδάκη, οι οποίοι παρουσιάζουν στη συνέντευξη που ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας της, τα οφέλη τόσο για τους χρήστες της όσο και για τα συμβεβλημένα εστιατόρια, το ξεκίνημα και την νέα “σελίδα” με τη συμμετοχή της επενδυτικής ομάδας, καθώς και τα σχέδια για μελλοντικές λειτουργικότητες στην υπηρεσία και για εταιρική ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα (εντός και εκτός Αθήνας) όσο και στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρουν, ο πρώτος γύρος επένδυσης που δέχθηκε η υπηρεσία για το λανσάρισμά της ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, ενώη συνεργασία με τον Απόστολο Αποστολάκη και το “οικοσύστημα” των εταιρειών στις οποίες συμμετέχει προσδοκάται να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για το e-table.gr έναντι του ανταγωνισμού.

Τονίζουν, επίσης, ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο για ανάπτυξη και εκτός Ελλάδος, καθώς οι online κρατήσεις σε εστιατόρια στην Ευρώπη φτάνουν το 2% όταν στις ΗΠΑ το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει σε 20%. Σύμφωνα, μάλιστα, με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, αυτή την στιγμή στην ιστοσελίδα υπάρχουν παραπάνω από 150 συμβεβλημένα εστιατόρια στην Αθήνα, ενώ η εταιρεία ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση συνεργατών για την Λάρισα, τον Βόλο, το Ηράκλειο και την Πάτρα.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη των Γιώργο Αρφαρά και Κώστα Σαριδάκη στο βίντεο που ακολουθεί

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις