Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Stek.io απλοποιεί το λογισμικό ανοιχτού κώδικα κάνοντας το διαθέσιμο με ένα κλικ! 

Λύση στο πρόβλημα της εγκατάστασης και διαχείρισης Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα που συνήθως αποτελεί μια περίπλοκη όσο και ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, προσφέρει η νεοφυής Ελληνoλλανδική εταιρεία, Stek.io. Και αυτό με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού!

Αξιοποιώντας και χρησιμοποιώντας εργαλεία δημοσίευσης, επικοινωνίας και συνεργασίας όπως τα Ghost, Discourse και Hackpad, το Stek.io απλοποιεί την όλη διαδικασία, προκειμένου ο χρήστης να είναι σε θέση να επικεντρωθεί στις κύριες λειτουργίες της εργασίας του: να καταγράψει νέα, να φτιάξει online κοινότητες και να συνεργαστεί μην ομάδα του.

Το Stek.io, που αποτελεί πρωτοβουλία των Erwin Blom, Mark Pors και Dimi Balaouras, προσφέρει – ουσιαστικά – μια λύση Software as a Service (SaaS), καθώς ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ξεκινήσει από 15 ευρώ το μήνα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή όλων των εφαρμογών.

Όπως ανέφερε ο Erwin Blom, Γενικός Διευθυντής του Stek.io, η ίδρυσή του βασίζεται σε μια προσωπική απογοήτευση. “Λατρεύω το καλό λογισμικό και τον ανοικτό κώδικα, μιας και ήμουν υπεύθυνος για την διοχέτευση του ανοικτού κώδικα του MMBAse στο τηλεοπτικό δίκτυο μετάδοσης VPRO, δίχως να έχω τεχνικές γνώσεις. Κάτι που αποδείχτηκε αρκετά επίπονο. Χάρη, όμως, στο Stek.io μπορώ εύκολα να ξεκινήσω ένα blog ή ένα forum έχοντας τον πλήρη έλεγχο!”.

Stekio_702x400

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις