Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

giaola.gr: Τεχνικοί και επαγγελματίες επιλέγουν διαδικτυακές λύσεις για να αυξήσουν την πελατεία τους (video-παρουσίαση)

Σε άνοδο φαίνεται πως βρίσκεται η υπηρεσία εύρεσης επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων giaola.gr, καθώς, όπως αναφέρει στο Startupper.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δρ. Θάνος Παπαδημητρίου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών, αλλά και των πελατών, ξεπερνώντας τους 1.000 χρήστες από τον Απρίλιο του 2014, οπότε και λανσαρίστηκε και επισήμως, βγαίνοντας από τη δοκιμαστική έκδοση της online πλατφόρμας.

Το giaola δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να αναζητήσουν προσφορές από επαγγελματίες για εργασίες της επιλογής τους και να τις κατοχυρώσουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας. Στην αρχική περίοδο λειτουργίας της, επικεντρώνεται σε τεχνικούς (πχ. ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, ξυλουργικές εργασίες κλπ.), και σε υπηρεσίες ομορφιάς, υγείας και ευεξίας, ωστόσο ο στόχος είναι η πλατφόρμα να διατεθεί σε όλο το εύρος των επαγγελματικών υπηρεσιών. Μάλιστα, το giaola προσφέρει τη δυνατότητα σε περίπτωση που ο χρήστης δεν βρει ακριβώς την υπηρεσία που αναζητεί να δημιουργήσει το δικό του αίτημα, συμπληρώνοντας την εργασία, τη διαθεσιμότητά του και το κόστος που διατίθεται να καταβάλει και στη συνέχεια οι συνεργαζόμενοι τεχνικοί μπορούν να αναλάβουν τη συγκεκριμένη εργασία.

Από την πλευρά τους, οι επαγγελματίες επωφελούνται, πέραν της προώθησης της επαγγελματικής τους ταυτότητας και των προσφορών τους, από την εύρεση νέας πελατείας μέσα από τη διαδικασία που περιεγράφη παραπάνω. Για τη διασφάλιση της ποιότητας των συνεργαζόμενων επαγγελματιών, η εταιρεία περνά από συγκεκριμένη διαδικασία με συνέντευξη τους συνεργάτες της, ενώ τους υποστηρίζει στη δημιουργία του προφίλ τους και στη δημιουργία περιεχομένου για την προώθηση της δουλειάς τους.

Το giaola είναι ένα από τα τρία εγχειρήματα που έχουν χρηματοδοτηθεί και λειτουργούν στο πλαίσιο του mbriyo, ενός incubator που ξεκίνησε στην Αμερική ο Θάνος Παπαδημητρίου και που μετέφερε στην Ελλάδα, με την επιστροφή του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρουσίαση του giaola στο Startupper.gr από την ίδια την ομάδα της εταιρείας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις