Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Foodython από το Fably: ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ιστοριών

Μετά τη πρώτη μεγάλη εκδήλωση, το Fably, μια δημιουργική Startup πέντε φοιτητών από το ACEin, ενώνει τις δυνάμεις του με το Delivery.gr, την Neoperativa και το SWEN Travel για την διοργάνωση του Foodython, ενός διαγωνισμού που έχει στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την ποιοτική προώθηση στα social media σήμερα και θα αναθεωρήσει το πώς μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία για να ενισχύσουμε την ταυτότητα της εταιρείας μας.

Ο διαγωνισμός αυτός έρχεται για να παρουσιάσει έναν διαφορετικό τρόπο δημιουργίας  προωθητικού περιεχομένου μέσω ιστοριών (και όχι μόνο) που μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό της επόμενης προωθητικής ενέργειας ευκολότερη, καλύτερη και πιο διασκεδαστική, εμφανίζοντας παράλληλα την βασική πρόταση αξίας του Fably.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους γύρω από το φαγητό, με έναν τυχερό νικητή να ταξιδεύει σε μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας, με την βοήθεια του SWEN Travel, ενώ η ιστορία του μεταφέρεται στην οθόνη μας, ως η επόμενη διαφήμιση του Delivery.gr. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα του Fably.

Η συμμετοχή είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μέσω της καινούριας εφαρμογής Fably οποία είναι και διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και στο App Store, είτε στον δικτυακό τόπο.

Μέσω του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να έρθουν σε επαφή με έναν διαφορετικό κόσμο, εκεί όπου η συγγραφή και η διαφήμιση γίνονται ένα.
  • Να μάθουν πως με το Fably θα κάνουν ακόμη πιο γνωστές τις ιστορίες τους, στο κατάλληλο κοινό, κερδίζοντας πολλά παραπάνω από αναγνωρισιμότητα.
  • Να έρθουν σε επαφή με όλα τα καινοτόμα εργαλεία δημιουργίας ιστοριών που το Fably ετοίμασε για αυτούς.
  • Να διεκδικήσουν ένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι σε προορισμό της Ελλάδας, με καλυμμένη μεταφορά, διαμονή και φαγητό, powered by Delivery.gr and SWEN Travel.
  • Να δουν την ιστορία τους να παίρνει σάρκα και οστά, για ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά brands.

Σε κάθε περίπτωση ο στόχος της ομάδας του Fably είναι να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαβάζουν περισσότερο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις