Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μεγάλη συνεργασία Yammas με Diageo

Η Startup ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas ανακοίνωσε τη πρώτη μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία αλκοολούχων ποτών Diageo στην Ελλάδα ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα έκδοση της πλατφόρμα της σε web και Smartphones για να βγει κανονικά στον αέρα τις επόμενες εβδομάδες.

Το Yammas μας τράβηξε το ενδιαφέρον ένα χρόνο πριν με τoν Founder και CEO Πάνο Παραβατό να αφήνει μια πολύ καλή διεθνή τραπεζική καριέρα για να κάνει πράξη μια ιδέα που χρειαζόταν ο ίδιος για να κεράσει μια φίλη του… εξ΄ αποστάσεως.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω της σελίδας web του Yammas, αλλά και της εφαρμογής για Smartphones, να στείλει ένα κέρασμα μέσω του κινητού του παραλήπτη σε συνεργαζόμενα κέντρα διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα. Ο παραλήπτης δείχνει την απόδειξη του κεράσματος στο κατάστημα και παίρνει το ποτό του.

Η ομάδα δοκίμαζε και εξέλιξε την ιδέα και το επιχειρηματικό μοντέλο όλο το 2017 ενώ μπήκε και στη πρώτη φουρνιά του accelerator beFinnovative της Εθνικής Τράπεζας μέσω της οποίας υλοποίησε το σύστημα άμεσων πληρωμών εντός της πλατφόρμας.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος θα έχει στη διάθεσή του ένα σύστημα ελέγχου των κερασμάτων που έχει δεχτεί μέσω του Yammas, να ελέγχει τις πληρωμές που έχουν γίνει αλλά και να επικοινωνεί με τους πελάτες του, κάτι που μεταμορφώνει την υπηρεσία σε ένα σημαντικό κανάλι πωλήσεων για την επιχείρηση.

Η συνεργασία με τη Diageo είναι προφανές ότι θα βοηθήσει πολύ στην γρήγορη επέκταση του Yammas στα κέντρα διασκέδασης με πολλές συνέργειες και θετικό αντίκτυπο σε όλα τα μέρη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις