Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Young Entrepreneurs Programme 2017-2018 του Reload Greece σε 14 αγγλικά πανεπιστήμια!

Το Υoung Entrepreneurs Programme του Reload Greece είναι το σημαντικότερο ίσως εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κοινωφελούς οργανισμού με έδρα το Λονδίνο το οποίο απευθύνεται κυρίως σε Έλληνες και Κύπριους φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο να τους παρακινήσει να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Από τα μέσα Οκτωβρίου ειδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 14 πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, από 7 πέρυσι.  

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα τριών βημάτων το οποίο ξεκινά με το Ignite, δυο εργαστήρια ενημέρωσης που πραγματοποιούνται στα πανεπιστήμια (17 Οκτωβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2017), με στόχο να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες με επιχειρηματικές ιστορίες από επιχειρηματίες που «το έκαναν ή απέτυχαν». Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επίσης καθοδήγηση από ειδικούς – μέντορες για τα πρώτα βήματα ανάπτυξης της ιδέας τους. 

Το Accelerate είναι μια περίοδος 6 εβδομάδων (27 Ιανουαρίου-17 Μαρτίου 2018), όπου οι καλύτερες ιδέες δουλεύονται με επιλεγμένους επιχειρηματικούς συμβούλους σε συνεδρίες 1: 1.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Pitch όπου οι ομάδες προωθούν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε  κριτές, τους συμβούλους τους και ένα ζωντανό ακροατήριο στις  17 Μαρτίου 2018. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα και βραβεία σε είδος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις