Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η κυπριακή BookYourWeddingDay.com “γιορτάζει” 10.000 κρατήσεις

Την 10.000η κράτηση έκανε ένα ζευγάρι από το Εδιμβούργο

Τις 10.000 κρατήσεις κατάφερε να “φτάσει” μέσα στον Φεβρουάριο η κυπριακή πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού BookYourWeddingDay.com.

Σύμφωνα με την εταιρεία, την 10.000η κράτηση έκανε ένα ζευγάρι από το Εδιμβούργο, το οποίο έκλεισε το γάμο του μέσω της πλατφόρμας στο ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα για τις 10 Οκτωβρίου 2021. Με αφορμή το σημαντικό αυτό ορόσημο, η BookYourWeddingDay.com χάρισε στο ζευγάρι 7ήμερες διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο για την πρώτη επέτειο γάμου τους.

Η BookYourWeddingDay.com ξεκίνησε στην Κύπρο το 2017 ως startup, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να εξασφαλίσουν άμεσα, κάνοντας κράτηση online, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης πολιτικού γάμου στην Κύπρο και την Ελλάδα και να επιλέξουν τον ιδανικό χώρο τελετής και δεξιώσεων.

Σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τα περισσότερα δημαρχεία, ξενοδοχεία και χώρους διεξαγωγής γάμου, σε Κύπρο και Ελλάδα, και ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως η TUI, και στο παρελθόν η Thomas Cook, η πλατφόρμα έχει επεκταθεί και προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης σε διάφορες χώρες του κόσμου, διευρύνοντας τις επιλογές των μελλόνυμφων σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις