Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι ελληνικές startups επιστρέφουν στο SXSW

Συνολικά 31 εκπρόσωποι από 22 καινοτόμες ελληνικές εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις παγκοσμίως αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας. Πρόκειται για το Διεθνές Φεστιβάλ South by Southwest Interactive Festival (SXSW), το οποίο φιλοξενείται στο Austin του Τέξας (13-17 Μαρτίου).

Η φετινή συμμετοχή αποτελεί και τη μεγαλύτερη έως τώρα προσπάθεια με σκοπό τη προώθηση των ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων, επιπέδου startup, στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: SXSW: Με θετικό πρόσημο η πρώτη οργανωμένη παρουσία των ελληνικών startups στο κορυφαίο αμερικανικό συνέδριο καινοτομίας

Οι συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Horizon

Η συμμετοχή των ελληνικών νεοσύστατων επιχειρήσεων στο Φεστιβάλ SXSW υποστηρίζεται από την Ελληνική Πρωτοβουλία, από τις εταιρείες AngelouEconomics, Pflugerville CDC, International Accelerator, καθώς και από το παράρτημα στην πόλη Austin της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association).

Φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ελληνική Πρωτοβουλία υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στο εν λόγω Φεστιβάλ. Η υποστήριξη αυτή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας γίνεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων της που σαν στόχο έχουν τη προώθηση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στη χώρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις