Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έτσι δημιουργήθηκε το brand ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Μία ομάδα στελεχών προερχόμενα από τον χώρο της επικοινωνίας έκαναν την υπόθεση ότι όπως και στους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας, υπάρχει χώρος για μια πολυτελή υπηρεσία στον τομέα των κηδειών και μνημόσυνων

Η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ έρχεται στην ελληνική αγορά για να δώσει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να τιμήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο που φεύγει από τη ζωή, με έναν τρόπο ξεχωριστό, που αρμόζει στην προσωπικότητα και το έργο του.

Η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ κάνει αισθητική παρέμβαση καλού γούστου και πολυτέλειας σε διάφορα καίρια σημεία των τελετών κηδειών, μνημόσυνων και άλλων παρεμφερών εκδηλώσεων που τιμούν τους νεκρούς.

Αντιμετωπίζει την κηδεία σαν μια κοινωνική εκδήλωση, πέραν του εκκλησιαστικού τυπικού. Για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελληνική αγορά, η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ συνεργάζεται με το πιο σύγχρονο και επαγγελματικά καταρτισμένο γραφείο τελετών στην Ελλάδα, τον Οίκο Τελετών Φάνης Μπαμπούλας & Υιός.

Η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ απευθύνεται στους συγγενείς που επιθυμούν να τιμήσουν τον άνθρωπο τους με τον τρόπο που αρμόζει στη ζωή του και την κοινωνική του θέση.
Οι βασικές διαφορές της ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ από άλλα γραφεία τελετών είναι οι εξής:

  •  Η κηδεία αντιμετωπίζεται ως εκδήλωση τιμής της ζωής του ανθρώπου που έφυγε και όχι διαδικασία απαλλαγής από το νεκρό. Η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ διαθέτει αποκλειστικά στους πελάτες της, event planner που είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, οργάνωση και συντονισμό όλων των σταδίων της τελετής κατά τα πρότυπα άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.
  • Οι χρεώσεις είναι απόλυτα διαφανείς. Στο site της εταιρίας postscriptum.com.gr, υπάρχει περιγραφή εν είδη μενού των υπηρεσιών ανά κατηγορία επιπέδου κηδείας (silver, gold και platinum). Βάσει εταιρικής πολιτικής, εκδίδονται πάντα τιμολόγια για το σύνολο του ποσού.
  • Oι αισθητικές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν: φέρετρο κατασκευασμένο από την πιο ιστορική βιομηχανία επίπλων της Ελλάδας, στολισμός εκκλησίας με ανθοσυνθέσεις υψηλού γούστου, καφές με κεράσματα γνωστών μάρκων και Art de la table, επαγγελματίες με ανάλογη περιβολή νεκροπομπούς, πολυτελείς νεκροφόρες και άλλες παρεμβάσεις που αποπνέουν καλό γούστο. Εκτός από την διοργάνωση πολυτελούς event αποχαιρετισμού ενός ατόμου που έχει φύγει από την ζωή, η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ προσφέρει και επιπλέον, πρωτοποριακές για την Ελλάδα υπηρεσίες όπως:
  1. Προαγορά κηδείας για όσους δεν θέλουν να επιβαρύνουν τους συγγενείς τους με τα έξοδα κηδείας.
  2. Διαδικασία απάλειψης του ψηφιακού αποτυπώματος του θανούντος από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
  3. Εναλλακτικά μετατροπή του ψηφιακού αποτυπώματος σε χώρο μνήμης και τιμής του θανούντος.

Η εικόνα της αγοράς τελετών κηδείας

Ο τζίρος της κατηγορίας κηδεία/μνημόσυνο στην Ελλάδα είναι της τάξης των 300.000.000 ευρώ το χρόνο. Επειδή όμως οι χρεώσεις είναι αδιαφανείς, ενδέχεται ο τζίρος να είναι πολύ μεγαλύτερος. Ως ποσοστό, οι θάνατοι αναλογούν στο 1,2% του γενικού πληθυσμού μιας χώρας. Λόγω κορονοϊού το ποσοστό θανάτων έχει αυξηθεί περί το 10% τα τελευταία χρόνια. Στην Ευρώπη η αγορά αριθμεί 5.000.000 θανάτους.

Εμπορικός στόχος της ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Η κατάκτηση της πλειοψηφίας του ποσοστού των τελετών που σήμερα θεωρούνται πολυτελείας, από το σύνολο των 130.000 κηδειών που γίνονται στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, επέκταση των δραστηριοτήτων και σε άλλες χώρες όπου η Ορθοδοξία είναι η επικρατούσα θρησκεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση postscirptum.com.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις