Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Finloup: Λανσάρει νέα υπηρεσία leasing ηλεκτρονικών συσκευών

Η ελληνική fintech Startup δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να νοικιάσουν smartphone, laptop, tablet, gaming κονσόλες και άλλες συσκευές με ευέλικτο πρόγραμμα leasing.

Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία λανσάρει η finloup, η ελληνική Fintech Startup, η οποία ήταν η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα την υπηρεσία Buy Now Pay Later. H εταιρεία πλέον προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να νοικιάσουν smartphone, laptop, tablet, gaming κονσόλες και άλλες συσκευές με ευέλικτο πρόγραμμα leasing. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφού έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει ή να αναβαθμίσει το προϊόν του όποτε θέλει, χωρίς κλειστούς όρους και ρήτρες.

Την ίδια ώρα, η finloup παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν δική τους τη συσκευή που νοικιάζουν, σε λιγότερο από 2 χρόνια. Συγχρόνως, μπορούν να την απολαμβάνουν ξέγνοιαστα, με το πρόγραμμα f-insurance, το οποίο καλύπτει την πρώτη επισκευή σε περίπτωση ζημιάς.

Στο ανανεωμένο website της εταιρείας μπορείτε να ανακαλύψετε τα τελευταία iPhone μοντέλα, κορυφαίες gaming κονσόλες – όπως το PlayStation 5 – και μερικά από τα καλύτερα Laptop και Tablet της αγοράς.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής:

1. Επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
2. Περνάτε τη διαδικασία αξιολόγησης με σύνδεση στο e-banking σας. Η finloup εξετάζει τα τραπεζικά σου δεδομένα μέσω του ασφαλούς συστήματος του openbanking για να εγκρίνει το αίτημά σας.
3. Ολοκληρώνετε την πρώτη πληρωμή, η οποία περιλαμβάνει το πρώτο μηνιαίο μίσθωμα και μία επιστρέψιμη εγγύηση (ίση με 2 μισθώματα), για να ξεκινήσεις το leasing σας.
4. Παραλαμβάνετε τη συσκευή σας σε συνεργαζόμενο κατάστημα της επιλογής σας ή στο σπίτι σας.

Σε περίπτωση που είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή έχετε κάποια εταιρεία, η finloup σας προσφέρει εξατομικευμένες προσφορές για leasing τεχνολογικού εξοπλισμού για την επιχείρησή σας.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που μπορείς να πάρετε με leasing από τη finloup εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το leasing με finloup θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις