Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Warply Ad Network: Έκπτωση μέχρι 30% στους διαφημιζόμενους

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ελληνικούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς και με στόχο την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων και των διαφημιζόμενων στην Ελλάδα, το Warply Ad Network και τα online μέσα του δικτύου προσφέρουν έκπτωση έως και 30% μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Οι διαφημιζόμενοι που θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα mobile app και site των μεγαλύτερων ενημερωτικών μέσων – μέσω του Warply Ad Network – θα επωφεληθούν από τη μεγάλη αυτή έκπτωση έως – 30%, ενώ παράλληλα, θα στηρίξουν και την ελληνική οικονομία.

kitchen_social_720_1000

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Warply, η χρήση του κινητού από τους Έλληνες έχει εκτοξευτεί, με το ποσοστό επισκεψιμότητας στα sites να έχει ξεπεράσει το 65%, το ποσοστό ανάγνωσης mail / newsletter μέσω κινητού ή tablet να είναι 53% και συνολικά ο μέσος όρος χρήσης του κινητού να έχει ξεπεράσει τα 105’ την ημέρα.

ship_social_2_720_1000

Το ελληνικό δίκτυο «Warply Ad Network» και τα ελληνικά online media, αποτελούν έναν πολύ αποτελεσματικό αντίποδα στα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού – με πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής για τους διαφημιζόμενους και πολύ καλά αποτελέσματα.

Η ενέργεια θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου και ισχύει για νέους πελάτες. Περισσότερες λεπτομέρειες για την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις