Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 8,5 εκατ. λιρών για την Entrepreneur First

Η Λονδρέζικη Entrepreneur First (EF) κατάφερε να αντλήσει επένδυση της τάξεως των 8,5 εκατ. λιρών προκειμένου να ενισχύσει το πρόγραμμά της, συμπεριλαμβάνοντας την υποστήριξη και το mentoring 200 και πλέον ατόμων σε ετήσια βάση, εν συγκρίσει με τα 30 άτομα πέρυσι.

Στους επενδυτές περιλαμβάνονται οι Encore Capital, Infocomm Investments και μια σειρά από angel investors. Η Entrepreneur First “φιλοξενεί” το κορυφαίο τεχνολογικό δυναμικό της Ευρώπης, δημιουργώντας καινοτόμες startups στο Λονδίνο. Η εταιρεία επιλέγει καθαρά με βάση το τεχνικό ταλέντο, για αυτό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση πριν καν διαθέτουν ομάδα ή ακόμη και μια ιδέα!

ef+office+and+ef+cohort

Το εκτενές πρόγραμμα της Entrepreneur First, χρονικής διάρκειας έξι μηνών έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παράσχεται την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στις πρώτες 100 ημέρες της ζωής μιας startup. Ήδη, η Entrepreneur First έχει δημιουργήσει 40 startups αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες έχουν χρηματοδοτηθεί από προβεβλημένους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Y Combinator, Index Ventures και Octopus Ventures.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις