Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δεύτερος γύρος χρηματοδότησης 35 εκατ. δολ. για την Plated

Η Plated, μια Νεοϋρκέζικη startup που παρέχει προ-μεριδοποιημένα συστατικά και συνταγές στην πόρτα των χρηστών σε εβδομαδιαία βάση, κατάφερε να “σηκώσει” 35 εκατ. δολάρια σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης. Στη σχετική διαδικασία συμμετείχαν οι Greycroft Partners και Formation 8.

Η Plated, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2012, είχε μια ξεκάθαρη όσο και απλή σκέψη: Να καταφέρει να περιορίσει τη σπατάλη μέσω της εξασφάλισης τέλειες μερίδες  γευμάτων. Οι δε χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν από μια ευρεία γκάμα μενού σε εβδομαδιαία βάση, η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 12 μέχρι και 30 δολάρια ανά γεύμα.

Το Plated, που διαθέτει κάτι παραπάνω από 1.000 μοναδικές συνταγές, αναμένεται να επενδύσει περαιτέρω στους μηχανισμούς επιλογής των χρηστών, προσφέροντάς τους ακόμη περισσότερες επιλογές για το φαγητό τους, είτε πρόκειται για χορτοφαγικές λύσεις ή γεύματα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Σημειώνεται, τέλος, ότι μέχρι σήμερα το Plated έχει αντλήσει συνολικά 56,4 εκατ. δολάρια σε κεφάλαια χρηματοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις