Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων από την Εξέλιξη

Οι νέοι κύκλοι των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager της e-Academy ξεκινούν στις 19 και 26 Οκτωβρίου 2015 αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία και υλοποιούνται στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη. Στόχος τους; Να προετοιμάσουν τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα!

Αμφότερα τα προγράμματα διαθέτουν ως εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση. Οι δε συμμετέχοντες αποκτούν τη βεβαίωση e-Academy και προετοιμάζονται για την  πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate), την πλέον αναγνωρίσιμη διεθνή πιστοποίηση στον τομέα του Digital Marketing.

Στο Digital Marketing Practitioner, που θεωρείται ως το πλέον πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό marketing, σε συνολικά 85 ώρες εκπαίδευσης αναλύονται σε βάθος η θεωρία και οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές. Η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώνεται με το Final Digital Marketing Strategy Project, όπου οι εκπαιδευόμενοι εφαρμόζουν στην πράξη όσα έχουν διδαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου, εκπονώντας τη στρατηγική digital marketing μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα.

Όσο για το e-Commerce Project Manager, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην χώρα μας αναφορικά με τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι διάρκειας 75 ωρών, στις οποίες αναλύονται σε βάθος οι τεχνικές σχεδιασμού, λειτουργίας και προώθησης ενός επιτυχημένου και κερδοφόρου e-shop σε B2C ή B2B τομείς. Οι συμμετέχοντες αποκτούν εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες για να μπορούν να δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα και ρόλο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ με την παρακολούθηση του e-learning της Market Motive αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις digital marketing που χρειάζεται ένα επιτυχημένο e-shop.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, αποτελεί πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις