Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πενθήμερο συνάντησης της Ευρώπης με την Silicon Valley!  

Ένα πενθήμερο δράσης, γεμάτο από κορυφαία Ευρωπαϊκή τεχνολογία και καινοτομία διοργανώνεται από τις 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Πρόκειται για την SEC2SV (Startup Europe Comes To Silicon Valley) Week, η οποία αποσκοπεί στο να φέρει κοντά αντιπροσώπους και μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στελέχη και σημαίνοντες “παίκτες” της Silicon Valley.

Μάλιστα, στα πλαίσια του SEC2SV, την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης θα λάβει χώρα το European Innovation Day (EID) στο Computer History Museum. Κατ’ αυτό τον τρόπο φιλοδοξείται να δημιουργηθεί έναν απευθείας διάλογο σχετικά με την πολιτική και το επιχειρείν μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού.

Από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναμένεται να συμμετάσχουν ο Επίτροπος για την Ψηφιακή Οικονομία και την Κοινωνία, Guenther Oettinger, o Ιταλός ψηφιακός πρωταθλητής Riccardo Luna, ο Βρετανός Υπουργός Επικρατείας Matthew Hancock, ο Πρόεδρος της Εσθονίας Toomas Hendrik Ilves, καθώς επίσης κορυφαίοι Ευρωπαίοι επενδυτές και επιχειρήσεις.

Όσο για τους εκπροσώπους της Silicon Valley, θα περιλαμβάνουν κυβερνητικά στελέχη, ανώτερα στελέχη από τις Facebook, Google, Uber, Airbnb και Apple, αλλά και μέλη της επενδυτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις