Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Aqurance ανάμεσα στους εθνικούς νικητές των European Business Awards 2015/16

Η Aqurance διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα φετινά European Business Awards.

Η δυναμική επιχειρηματική στρατηγική της εταιρίας και η καινοτομική προσέγγιση στην παροχή υπηρεσιών ήταν από τους παράγοντες που συνέβαλαν στο να επιλεγεί ως National Champion στην κατηγορία «The ELITE award for Growth Strategy of the Year».

Aqurance_Logo_702x336_01
Η εταιρεία συνεχίζει να αποκτά βραβεία και τίτλους διάκρισης αποδεικνύοντας το επίπεδο υπηρεσιών της και την ανοδική πορεία της. Ο θεσμός των European Business Awards είναι μια σημαντική αναγνώριση για την εταιρία. Επιτροπή ανεξάρτητων κριτών που περιλαμβάνει επιχειρηματικούς ηγέτες και ανώτατους εκπαιδευτικούς, επέλεξαν τους Εθνικούς Νικητές μέσα από 32.000 εταιρίες, 33% αύξηση συμμετοχών για την 9η χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός.

Η Aqurance μέσα σε λίγα χρόνια κατέγραψε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, αυξάνοντας το προσωπικό της από 3 σε 38 άτομα. Παράλληλα, διαχειρίζεται project σε πάνω από 30 χώρες (Καναδάς, Αγγλία, Ρωσία, Ιταλία, Αυστραλία κ.α.), ενώ το 2012 άνοιξε γραφείο στην Κωνσταντινούπολη.

Η Aqurance

Η Aqurance είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία με γραφεία σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Νεοϊδρυθείσα, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαχειρίζεται εργαλεία υψηλής τεχνολογίας μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμιους ομίλους λογισμικών, παρέχοντας digital υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων των φαρμακευτικών εταιρειών.

Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ήδη έμπειρων στελεχών με προϋπηρεσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά. Με όραμα την επιτυχία και αποτελεσματική υποστήριξη του πελάτη, η Aqurance εξειδικεύεται σε CRM, CLM, έρευνα αγοράς και Analytics.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις