Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκτός λειτουργίας το Skype σε παγκόσμιο επίπεδο

Εκτός λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο, όσον αφορά τις υπηρεσίες φωνής, βρίσκεται η γνωστή πλατφόρμα επικοινωνίας Skype.

Όσοι χρήστες αποπειράθηκαν να την χρησιμοποιήσουν από το πρωί της Δευτέρας, είδαν στις οθόνες ένα μήνυμα το οποίο τους προειδοποιούσε ότι το δίκτυο επικοινωνίας είναι υπερφορτωμένο και αν θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό θα πρέπει να δοκιμάσουν ξανά… αργότερα.

Σε μερικούς χρήστες μάλιστα υπήρξε προτροπή για επανεγκατάσταση της εφαρμογής, με αποτέλεσμα χιλιάδες συνδρομητές της υπηρεσίας να διαμαρτυρηθούν εντόνως, καταφεύγοντας στα κοινωνικά δίκτυα, ζητώντας απαντήσεις από την αμερικανική εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κατάφεραν να μπουν στο περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής δεν κατάφεραν να αλλάξουν την κατάσταση τους (status), παρέμειναν μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούσαν να δεχθούν ή να εκτελέσουν τηλεφωνικές κλήσεις – αν και τα γραπτά μηνύματα έδειχναν να λειτουργούν κανονικά.

Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία που δημιούργησε το “κρέμασμα” της πλατφόρμας και ενημέρωσε τους χρήστες ότι οφείλεται σε εσφαλμένη ενημέρωση του κώδικα της, η οποία σύντομα θα αποκατασταθεί.

Πηγή: allCONNECTED.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις