Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

IQbitily: Υποστηρίζει το 1ο DevOps Athens Meetup

Tο IQbility ανακοινώνει την υποστήριξη του στο 1o DevOps Athens Meetup. Σημειώνεται ότι το DevOps Athens Meetup συνδιοργανώνεται από τη Mist.io – εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει το IQbility – και την PeoplePerHour.

To DevOps είναι μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, η οποία δίνει έμφαση στη συνεργασία ανάμεσα σε software developers και λοιπούς επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ. Επί της ουσίας, η μέθοδος αναγνωρίζει την αλληλοεξάρτηση ανάμεσα στην ανάπτυξη, τον έλεγχο ποιότητας και τη διαχείριση IT υποδομών και προκρίνει τη συνεργασία τους σε όλα τα στάδια παραγωγής: από το σχεδιασμό μέχρι την υποστήριξη πελατών.

Στο πρώτo event του DevOps Athens, ο Nir Cohen των Gigaspaces θα μας μιλήσει για την κουλτούρα του DevOps, το αν και πώς διαφέρει από τα παραδοσιακά μοντέλα ανάπτυξης, ενώ ο Andreas Chatazakis της Amazon Web Services (AWS) θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η AWS για την αύξηση της ταχύτητας και της παραγωγικότητας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο «The Cube Athens» την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου (19:00 – 21:00) και απευθύνεται σε εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ, σε μηχανικούς και προγραμματιστές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, όπου μπορείτε και να δεσμεύσετε τις θέσεις σας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις