Χρηματοδότηση 6,1 εκατ. δολ. για τη SalaryFinance

Newsroom
1'

Χρηματοδότηση 6,1 εκατ. δολ. εξασφάλισε η SalaryFinance, από την Brightbridge Ventures. Τα κεφάλαια θα αξιοποιηθούν για τη διεύρυνση του πελατολογίου της και της ομάδας δράσης της.

Η εταιρεία προσφέρει στις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου οικονομικές λύσεις αναχρηματοδότησης των προσωπικών δανείων των υπαλλήλων τους, με χαμηλό κόστος, αφού η παρακράτηση της δόσης γίνεται απευθείας από τη μισθοδοσία και έτσι υπολογίζεται ότι η δόση μπορεί – λόγω των χαμηλών επιτοκίων – να είναι μικρότερη κατά το 1/3 σε σχέση με την τραπεζική αγορά.

Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν και το επιτόκιο είναι σταθερό, ανεξαρτήτως της πιστοληπτικής ικανότητας κάθε υπαλλήλου που την αξιοποιεί.

Σημειώνεται , τέλος, ότι η εταιρεία ιδρύθηκε από το πρώην στέλεχος της Google Βρετανίας, Dan Cobley, το πρώην τραπεζικό στέλεχος Asesh Sarkar και τον επιχειρηματία Daniel Shakhani.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.