Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing in Hospitality

Ένα καινούριο, εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα SETE Training που αφορά το ψηφιακό marketing ξενοδοχειακών μονάδων, διοργανώνει το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται για το “Digital Marketing in Hospitality”, το οποίο θα λάβει χώρα το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, καθώς επίσης και το διήμερο 18 και 19 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Παράλληλα, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις εντός του ερχόμενου έτους. Απευθύνεται δε σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρομεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων, σε ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων, καθώς επίσης και σε στελέχη τμημάτων marketing ξενοδοχειακών μονάδων.

Απώτερος σκοπός του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να μυήσει τους συμμετέχοντες στη θεωρία, τις στρατηγικές και τα εργαλεία με τα οποία θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του διαδικτύου προς όφελος της τουριστικής επιχείρησής τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του Πειραιώς Tourism 360ο, του ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών για τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις