Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδέσμος για την επιχειρηματική ανάπτυξη

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου για την υποδοχή του νέου έτους φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Interamerican.

Ο κ. Κώτσαλος, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου (He.D.A.) παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του Συνδέσμου για το 2015 με αναφορά τόσο στην εξέλιξη σε οργανωτικά θέματα oσο και στην επιτυχή διοργάνωση εκδηλώσεων.
«Εργαζόμαστε ώστε ο Ελληνο-Ολλανδικός Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύνδεσμος (The Hellenic-Dutch Association of Commerce and Industry – He.D.A) να εξελιχθεί σε έναν ισχυρό θεσμικό παράγοντα για την ανάπτυξη του εμπορίου μεταξύ Ελλάδος και Ολλανδίας και να βελτιώσει την εξαιρετική επιχειρηματική κουλτούρα που υφίσταται, ήδη, μεταξύ των μελών του» δήλωσε o κ. Κώτσαλος.

Ακολούθως, ο Πρέσβης της Ολλανδίας Caspar Veldcamp, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις προκλήσεις που παρουσιάζει η Ολλανδική Προεδρία στην Ε.Ε., όπου θα απαιτηθεί ιδιαίτερη εγρήγορση σε θέματα όπως η ανταγωνιστικότητα, η μετανάστευση και το άσυλο των προσφύγων που αποδεικνύεται ανησυχητικό και σημαντικό ζήτημα για την Ευρώπη. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα και πολλά καλά παραδείγματα ενός δυναμικού ιδιωτικού τομέα στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές. Εξάλλου, όπως επισήμανε, η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας Orange Grove κινείται προς την επόμενη φάση για την ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη νέων ιδεών, που ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες σε νέους ανθρώπους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις