Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Coco-Mat: η δημιουργία ενός παγκόσμιου Ελληνικού brand

Με αφορμή το δεύτερο Startup Grind του 2016 θα σταθούμε λίγο στην ιστορία και τη πορεία του ιδρυτή και δημιουργού της Coco-Mat, του Παύλου Ευμορφίδη στον οποίο είναι αφιερωμένο.

H Coco-Mat είναι μια από τις λίγες Eλληνικές εταιρείες με παγκόσμια παρουσία. Ο Παύλος Ευμορφίδης θα μας διηγηθεί πως ένα όραμα που ξεκίνησε το 1989 από το κέντρο της Αθήνας, και ήταν να προσφέρει ονειρώδη ύπνο, με μοναδικό σύμμαχο την φύση αλλά και την πολύ διαφορετική και μοναδική προσέγγιση στα πράγματα, οδήγησε αυτόν και τους συνεργάτες του σε 14 χώρες και 70 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Η διαφορετικότητα που αποπνέουν οι επιχειρηματικές κινήσεις του ιδρυτή της μεταφέρεται σε όλες τις εκφάνσεις της εταιρείας και ειδικά στην προσέγγιση αλλά και τον σεβασμό της ιδαιτερότητας των εργαζομένων της. Η αντισυμβατικότητα της ζωής του Παύλου Ευμορφίδη μεταφέρεται με κάθε τρόπο στην Coco-Mat. Κυκλοφορεί μόνο µε ποδήλατο. Έχει δίπλωμα οδήγησης αλλά το έχει χάσει τρεις φορές οπότε δεν μπήκε στον κόπο να το ξαναβγάλει. Έτσι κι αλλιώς στο Άμστερνταμ δεν το χρειάζεται. Ένας από τους λόγους που ζει εκεί είναι πως το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του, o James Ευμορφίδης παίζει για τον Ajax.
Ο Παύλος Ευµορφίδης πέρα από ιδρυτής ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά success stories, της Coco-Mat, είναι ένας σύγχρονος Σπαρτιάτης. Πως κατάφερε με την απλότητα του να ονειρευτεί το ακατόρθωτο; Πως δημιούργησε ένα από τα πιο iconic Greek brands που διαπρέπει παγκοσμίως;
Όλα αυτά θα τα μάθουμε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στο INNOVATHENS στο Γκάζι.

Κρατήσεις και πληροφορίες για την εκδήλωση θα τις βρείτε εδώ.

0

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις