Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PoochPin: Βρείτε το χαμένο σας κατοικίδιο

poochpin_logo_001_702x336_01Το poochpin.com είναι η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών για χαμένα κατοικίδια. Η ιδέα γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο μετά από τη προσωπική εμπειρία του ενός συνιδρυτή της Startup όπου έζησε από κοντά την αναζήτησή του χαμένου σκύλου φιλικής οικογένειας.

Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων είτε προστρέχουν στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάποια ειδικά έντυπα, είτε κολλάνε αφίσες στις κολώνες και φυσικά πραγματοποιούν πολύωρες αναζητήσεις με το αυτοκίνητο.

Κάπως έτσι πήρε σάρκα και οστά το PoochPin και αποτελεί πλέον την πρώτη ελληνική πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών για να βρείτε το χαμένο σας κατοικίδιο όπου οι αγγελίες τοποθετούνται γεωγραφικά πάνω σε ένα χάρτη έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πληροφόρηση για τις περιοχές ενδιαφέροντος.

Στόχος των δύο συνιδριτών της υπηρεσίας, Ανδρέα Μαρούγκα και Στυλιανού Γενίτσαση, είναι το PoochPin να γίνει ένα σημείο αναφοράς, μια εύχρηστη και απλή στη χρήση της πλατφόρμα που θα λειτουργεί ως τόπος επικοινωνίας για αυτούς που έχασαν το κατοικίδιο τους και αυτούς που το βρήκαν.
poochpin_cover_001_702x
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις