Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η υπηρεσία πληρωμών με ένα κλικ One Touch της PayPal είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα

Το One Touch της PayPal είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες που έχει λανσάρει ποτέ η PayPal, μέσα σε 10 μόλις μήνες λειτουργίας, 18 εκατομμύρια καταναλωτές χρησιμοποιούν το One Touch, το 20% μόλις τον τελευταίο μήνα.

Mε το One Touch, η διαδικασία του checkout γίνεται ακόμα πιο απλή: οι αγοραστές δεν χρειάζεται να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας ή να εισάγουν εκ νέου τον κωδικό χρήστη και το password τους σε κάθε εφαρμογή ή ιστοσελίδα, όπου πληρώνουν με PayPal. Αυτή η διαδικασία γίνεται μια φορά και ακολούθως οι αγορές μέσω PayPal μπορούν να γίνουν με ένα κλικ.

Άμεση χρήση από τους εμπόρους

Για τους εμπόρους της PayPal που παρέχουν τo Express Checkout η υπηρεσία One Touch θα ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια.
Σήμερα, πάνω από το 50% του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, από το Bed Bath & Beyond μέχρι το Sur La Table, έχουν ενσωματώσει το One Touch για να προσφέρουν στους πελάτες τους πιο ασφαλές και γρήγορο Checkout.

Ένας λόγος ακόμα για την ενεργοποίηση του One Touch από τους εμπόρους, είναι ότι έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των περιπτώσεων ανολοκλήρωτων αγορών, ενώ έχουν αυξηθεί τα ποσοστά μετατροπής (conversion rate) και αλληλεπίδρασης (engagement rate).

PayPal_OneTouch _

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις