Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Marie Large νέα επικεφαλής της Ericsson στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ξεκινώντας από την 1η Απριλίου, η Marie Large θα επιβλέπει τις επιχειρηματικές και λειτουργικές δραστηριότητες της Ericsson σε Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Σερβία και Ρουμανία, όπου και θα είναι η βάση της.

Πριν αναλάβει τα καθήκοντα αυτά, η Marie Large ήταν Key Account Manager για τον πάροχο Safaricom στην Υποσαχάρια Αφρική. Η Marie Large διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, 17 από τα οποία στην Ericsson σε διάφορες ηγετικές θέσεις, δουλεύοντας σε Ιρλανδία, Σουηδία και Κένυα.

Η Marie υποστηρίζει ενεργά την ολοένα αυξανόμενη παρουσία των γυναικών σε ηγετικές θέσεις. Το 2014 ίδρυσε το Ericsson Women’s Network στην Κένυα, ενώ πριν από αυτό, ήταν συνιδρυτής του ίδιου δικτύου στην Ιρλανδία.
Αποτελεί ενεργό μέλος της οργάνωσης του Safaricom, ‘Women in Technology’ (WIT) και της ‘Connecting Women in Technology’ (CWIT) στην Ιρλανδία.

Η Large δίνει μεγάλη έμφαση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, έχοντας εμπλακεί σε έργα με άξονα ‘Technology For Good’, όπως το Connect to Learn, στηρίζοντας την εκπαίδευση περιθωριοποιημένων κοριτσιών στην Κένυα.

Θα είναι επίσης μέλος του Region Leadership Team, αναφέροντας στον Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean, καθώς και η πρώτη γυναίκα Head of a Customer Unit στην περιοχή. Θα εγκατασταθεί στο Βουκουρέστι, Ρουμανία.

Η Ericsson στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Οι δραστηριότητες της Ericsson στη Νοτιοανατολική Ευρώπη περιλαμβάνουν περισσότερους από 50 πελάτες, στην επικράτεια των 10 χωρών που δραστηριοποιείται, με περίπου 4000 εργαζόμενους στις περιοχές αυτές.

Επίσης συμπεριλαμβάνουν επίσης ένα από τα τέσσερα Ericsson Global Services Centers, στη Ρουμανία, προσφέροντας πλήρης end-to-end λειτουργίες και μηχανικής των δικτύων.

Το Customer Unit της Ericsson στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανήκει στο τμήμα της Μεσογείου, όπου η Ericsson απασχολεί 13.000 εργαζομένους, κατά μήκος 25 χωρών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις