Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο πακέτο “ΕΣΠΑ” για μικρές επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό πακέτο με στόχο να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θα εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020. Το «Πειραιώς Επιχειρείν 360» απαντάει στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης μέσα από ένα συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ 2014-2020 για Startups

Το πακέτο αυτό «ανοίγει» μια βεντάλια πέντε επιλογών για τον επιχειρηματία:

  1. Ανάπτυξη της Επιχείρησης με ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία κάνοντας χρήση τόσο της ρευστότητας του Ομίλου Πειραιώς, όσο και των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων, σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πλαίσιο διαχείρισης των ταμειακών ροών κατά την υλοποίηση της επένδυσης. Mέσω της υπηρεσίας αυτής και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους πελάτες, προσφέρεται παρακολούθηση της συνάφειας των δαπανών με τα τεχνικά παραρτήματα της επένδυσης, επιβεβαιώνεται η επιλεξιμότητα και η ορθή εξόφληση των παραστατικών και ενημερώνονται οι πελάτες της τράπεζας για τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ της έγκρισης της επένδυσης και τυχόν τροποποιήσεις.
  2. Διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών για τις εισπράξεις και τις πληρωμές στην επιχείρηση.
  1. Ενίσχυση της επιχείρησης μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σύνταξη του επενδυτικού φακέλου μέσα από τη θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς Εξέλιξη Α.Ε. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη
  1. Εξασφάλιση της επιχείρησης μέσω εξειδικευμένων ασφαλιστικών καλύψεων
  1. Διαμόρφωση ανταγωνιστικότερων συνθηκών για την επιχείρηση μέσω της ένταξής της στο yellowday, τη νέα online υπηρεσία προσφορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στους συμβούλους μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών στα καταστήματα καθώς και στα εξειδικευμένα στελέχη των Κέντρων Επιχειρηματικότητας της Τράπεζας Πειραιώς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις