Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο «καλάθι» του Pockee

Μια νέα συνεργασία με την εταιρεία μπισκότων και ειδών διατροφής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ εγκαινίασε στις αρχές του μήνα το Pockee ενισχύοντας έτσι την παρουσία του στην κατηγορία «Snacks – Tρόφιμα», ενώ παράλληλα προσφέρει και νέες επιλογές για τους χρήστες της κατηγορίας του ψωμιού σε φέτες με το «Χωριανό».

Συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του Pockee προσφορές στα Caprice, τα Γεμιστά, τα Cookies και τις Digestive Bars Παπαδοπούλου, αλλά και το ψωμί σε φέτες «Χωριανό». Επίσης, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προστεθούν και άλλα προϊόντα από το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η ποικιλία προϊόντων στην πλατφόρμα του Pockee.

Pockee _

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα περισσότεροι από 180.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί το Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ που τους προσφέρει, ενώ το δίκτυο των καταστημάτων πλέον προσμετρά περισσότερα από 1.800 καταστήματα μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουμε τις αλυσίδες καταστημάτων: Σκλαβενίτης, Μασούτης, Γαλαξίας, Βερόπουλος και My Market.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις