Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Public Moments Awards: Περισσότερες από 50.000 συμμετοχές στον 1ο ανοιχτό διαγωνισμό εικόνας

Η Α’ φάση των Public Moments Awards, του 1ου ανοιχτού διαγωνισμού εικόνας των καταστημάτων Public, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή από το κοινό. 50.000 χομπίστες αλλά και επαγγελματίες της φωτογραφίας έλαβαν μέρος με περισσότερες από 65.000 φωτογραφίες και βίντεο και τώρα ζητούν την ψήφο σου για να κατακτήσουν την κορυφή

Τα Public Moments Awards προσκάλεσαν τους χομπίστες αλλά και τους επαγγελματίες της φωτογραφίας να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera και αποτυπώνοντας στιγμές από τις Κυριακές τους. Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, όσοι αγαπούν την φωτογραφία ή το βίντεο απαθανάτισαν υπέροχες στιγμές στη φύση, στην πόλη ή με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Στη Β’ φάση του διαγωνισμού η οποία θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου, το κοινό καλείται να αναδείξει τους νικητές στην κατηγορία «Είναι το χόμπι μου». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψήφισουν τους χομπίστες της φωτογραφίας ή του βίντεο σε κάθε θεματική κατηγορία (Φύση, Πόλη, Άνθρωποι) και να διεκδικήσουν δώρα.

Στην κατηγορία «Είμαι Επαγγελματίας», διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα ψηφίσουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν ο Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, η Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times, ο Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής, ο Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας, ο Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος και ο Γιώργος Φρέντζος – κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις