Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ισχυρό το «αποτύπωμα» της Vodafone στην ελληνική οικονομία

Η Vodafone συνεισφέρει στην εθνική οικονομία μέσα από τις δραστηριότητες της, τις επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τις συνεργασίες που αναπτύσσει άμεσα ή έμμεσα με επιχειρήσεις και φορείς της δημόσιας διοίκησης. Ως αποτέλεσμα, για το οικονομικό έτος 2014-2015 η άμεση και έμμεση συμβολή της Vodafone στην οικονομία ανήλθε στα 852,72 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η Vodafone αποτελεί έναν σημαντικό εργοδότη στη χώρα. Συγκεκριμένα, για το οικονομικό έτος 2014-2015, ο αριθμός των εργαζομένων άμεσα ή έμμεσα στην Vodafone ανήλθε στους 2.450, ενώ από την εταιρεία υποστηρίζονται 12.000 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη οικονομία.

Πέρα από την οικονομική της συνεισφορά, η Vodafone αξιοποιεί την τεχνολογία της για την κάλυψη άμεσων αναγκών της κοινωνίας και τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με έγκριτους φορείς, δαπανώντας από το 2010 πάνω από 3.700.000 ευρώ.

Αντίστοιχα συνεχίζει να επενδύει σε προγράμματα περιβαλλοντικής αποδοτικότητας με στόχο τη μείωση της επίδρασης της λειτουργίας της στο περιβάλλον.

Περισσότερες λεπτομερείες για τη συμβολή της Vodafone στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε στον τελευταίο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας.

Vodafone

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις