Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TravelPlanet24: μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Η travelplanet24 σημείωσε αξιοσημείωτη άνοδο στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της travelplanet24, οι κρατήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια την καλοκαιρινή περίοδο, Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος 2016, παρουσίασαν μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 50%. Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2016 σημειώθηκε ρεκόρ κρατήσεων με περισσότερες από 600 κρατήσεις μέσα σε μια μέρα, στην Ελλάδα.

Οι Κυκλάδες παραμένουν από τις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων, καθώς το 2016 επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τη Μύκονο, την Πάρο, την Τήνο, τη Νάξο, τη Σύρο και τη Σαντορίνη.

Ακόμη, σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τριπλασιάστηκαν οι ακτοπλοϊκές κρατήσεις μέσα από το mobile site και την iOS εφαρμογή της travelplanet24, δείγμα πως οι Έλληνες ταξιδιώτες γίνονται όλο και πιο εξοικειωμένοι με τη χρήση φορητών συσκευών για τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους.

Καλοκαιρινός διαγωνισμός travelplanet24

Η travelplanet24 φέτος το καλοκαίρι, για να ευχαριστήσει τους Έλληνες ταξιδιώτες, διοργανώνει έναν SUPER διαγωνισμό με την ονομασία “Διάλεξε καλοκαίρι!” Ο διαγωνισμός διεξάγεται από 11 έως 15 Ιουλίου 2016 μέσα από την σελίδα της travelplanet24 στο Facebook.

travelplanet2

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις