Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Warply: Πιστοποίηση PCI DSS και ISO 27001:2013

Δύο νέες πιστοποιήσεις έλαβε η Warply. Πρόκειται για τις πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα ISO 27001:2013 και PCI DSS. Η Warply εξειδικεύεται στους τομείς του Mobile Marketing. Οι δύο πιστοποιήσεις που έλαβε επιβεβαιώνουν την ασφάλεια στη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων καταναλωτή, δεδομένων ηλεκτρονικών αποδείξεων καθώς και ηλεκτρονικών πληρωμών. Οι δύο πιστοποιήσεις ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες της Warply.

Ο CEO και Ιδρυτής της Warply, Γιάννης Δοξαράς, δήλωσε σχετικά: «Με την λήψη των πιστοποιήσεων, η Warply ολοκληρώνει ένα δωδεκάμηνο κύκλο επένδυσης σε FinTech τεχνολογίες αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, ώστε να γεφυρώσει το κενό της υιοθέτησης των ηλεκτρονικών πληρωμών στο κινητό στην Ευρωπαική SEPA αγορά. Η Warply πιστή στις αξίες της για διαύγεια και ασφάλεια των υπηρεσιών της θα συνεχίσει να επενδύει σε σημαντικά άυλα στοιχεία ενεργητικού».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Warply αποτελεί μία από τις λίγες επιχειρήσεις στην χώρα μας που έχει λάβει τις πιστοποιήσεις αυτές.

Η Warply πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Πληροφοριών σε συμφωνία με το Πρότυπο ISO 27001:2013, για την φυσική αλλά και ηλετρονική ασφάλεια σε όλα τα υποσυστήματα m-commerce, m-wallet, m-invoicing, την ανάπτυξη λογισμικού και τέλος την Παροχή Υπηρεσιών Διαδικτυακού Marketing. Ακόμη, έλαβε και τη διεθνή πιστοποίηση PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) για την πιστοποίηση και την ασφάλεια σε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις