Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

300.000 χρήστες για τη Revolut

Τους 300.000 χρήστες σε ένα χρόνο έφτασε η Revolut, η εφαρμογή πληρωμών μέσω κινητού που παρέχει και την αντίστοιχη κάρτα.

Ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών του Revolut είναι 34 με την πλειοψηφία τους (30%) να χρησιμοποιούν την υπηρεσία για αγορές.

Αναλυτικότερα, το 41% των χρηστών της Revolut κυμαίνεται στην ηλικιακή ζώνη μεταξύ 25-34. Ακολουθούν οι χρήστες ηλικίας 35-55 με 22%. Το 29% χρησιμοποιούν το Revolut για να πραγματοποιήσουν αγορές, το 20,2% για πληρωμές σε εστιατόρια και το 16,7% για ταξιδιωτικές κρατήσεις.

Νούμερο 1 προορισμός των ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν το Revolut είναι η Ευρώπη, ακολουθούμενη από τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία στην τρίτη θέση. Το πιο δημοφιλές νόμισμα που χρησιμοποιείται από το Revolut είναι το ευρώ ακολουθούμενο από τη στερλίνα και το φιορίνι Ουγγαρίας.

Στην χώρα μας η Revolut έχει βοηθήσει εν μέσω capital controls αρκετούς χρήστες να πραγματοποιούν αγορές χρησιμοποιώντας την κάρτα που προσφέρει. Η κάρτα Revolut μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία μέθοδος προπληρωμένης κάρτας που μπορείτε να την έχετε σε ψηφιακή αλλά και φυσική μορφή. Με την Revolut μπορείτε να κάνετε αγορές σε περισσότερες από 90 χώρες.

Μπορείτε να φορτίσετε την Revolut κάρτα σας με χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος, μέσω SMS, Email, WhatsApp και Social Media. Στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν υπόκειται σε capital control και δεν χρεώνει για μετατροπή ισοτιμίας. Από την άλλη υπάρχει ακόμα το κόστος του τραπεζικού εμβάσματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις