Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Athens Tech College – 24MEDIA

Την έναρξη της συνεργασίας τους  ανακοίνωσαν το τεχνολογικό κολλέγιο Athens Tech College – δημιούργημα του BCA College και της Intracom Holdings – και η εταιρεία ψηφιακών Μέσων και τεχνολογίας 24MEDIA.

Το Athens Tech αποτελεί μία συνεργασία μεταξύ εταιρειών του τεχνολογικού κλάδου και της ακαδημαϊκής κοινότητας και αποσκοπεί στη διαμόρφωση εκπαιδευμένων και περιζήτητων στελεχών στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών.

Στη συνέντευξη τύπου χαιρετισμό απεύθυνε ο Πέτρος Κόκκαλης, Πρόεδρος του Athens Tech ενώ οι Χάρης Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του BCA College, Χρυσόστομος Σφάτος, Corporate Affairs της INTRACOM Group και Σταύρος Δρακουλαράκος CEO της 24MEDIA, παρουσίασαν την νέα επιχειρηματική συνεργασία καθώς και τα μελλοντικά τους πλάνα.

Π.Κόκκαλης, Χ.Δασκαλάκης, Χ.Σφάτος, Σ. Δρακουλαράκος_ πάνελ

Ο Χάρης Δασκαλάκης, δήλωσε “Η ουσία της εκπαίδευσης είναι να κινείται παράλληλα με τις ανάγκες τις πραγματικής οικονομίας. Στο Athens Tech, προσφέρουμε σπουδές στις πιο περιζήτητες ειδικότητες πάνω στην επιστήμη των υπολογιστών, ειδικότητες που έχουν άμεση ζήτηση από την αγορά εργασίας. Ταυτοχρόνως, φροντίσαμε οι φοιτητές μας να έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα του κόσμου, το University of Sheffield, στην Αθήνα. Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα συμπράττει ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα, το BCA College, μαζί με δύο κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους, την πολυεθνική Intracom, και την νούμερο ένα εταιρεία ψηφιακών μέσων, την 24MEDIA”.

Ο Χρυσόστομος Σφάτος, δήλωσε “Ο Όμιλος INTRACOM εδώ και 40 χρόνια πρωτοπορεί στην τεχνολογική καινοτομία και την επένδυση στη γνώση και την έρευνα. Με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετέχουμε στο εγχείρημα που θα δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων και καλλιέργειας της επιχειρηματικότητας σε μία κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας. Ως μεγάλος πολυεθνικός τεχνολογικός Όμιλος κομίζουμε εμπειρία, ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης και πρακτικής εξειδίκευσης σε ταλαντούχους νέους στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός με την εμπειρία της 24MEDIA και του BCA προσφέρει σημαντικές συνέργιες για την επιτυχία του εγχειρήματος”.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, δήλωσε “Η 24MEDIA, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της, κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στο χώρο της τεχνολογικής εκπαίδευσης, προχωρώντας σε μία συνεργασία κομβικού χαρακτήρα με το Athens Tech. Υποδεχόμαστε με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμη brand στο portfolio μας, συνεχίζοντας, παράλληλα, την επέκταση του φάσματος των δραστηριοτήτων μας. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του Athens Tech να διαμορφώσει τα στελέχη του μέλλοντος στον χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογικής επιχειρηματικότητας, προσθέτοντας εξωστρέφεια και στοχευμένη τεχνογνωσία στο εγχείρημα”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις