Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Forum από το CEO Clubs με θέμα τα στελέχη του μέλλοντος

Στις 20 Οκτωβρίου το CEO Clubs διοργανώνει ένα Forum στο Astir Palace, με θέμα «WORKFORCE OF THE FUTURE: Dealing with Business Change & the Millennial Challenge», απευθυνόμενο στους CEOs και τα στελέχη των ομάδων τους. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Marco Morchio, Managing Director της Accenture Strategy στην Ιταλία, στη Κεντρική Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Ο Marco Morchio, με εμπειρία σε διοικητικές θέσεις στον χώρο της άμυνας, των επικοινωνιών, των μέσων ενημέρωσης και της τεχνολογίας, αναλύει τις βασικές τάσεις της αγοράς που αναμορφώνουν ριζικά όχι μόνο τον κόσμο που ζούμε αλλά και τα επιχειρηματικά μοντέλα της εποχής. Η κεντρική ομιλία του έχει ως θέμα το ανθρώπινο δυναμικό, τις δημογραφικές ιδιαιτερότητες των Millennials και την ανάγκη για εναρμόνιση των δυνατοτήτων τους με τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις.
Οι εταιρείες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία ώστε οι άνθρωποί τους συνεχώς να προσαρμόζονται στις αλλαγές των καιρών, να εξελίσσονται και να ανακαλύπτουν καινοτόμες λύσεις.

Το CEO Clubs, στο πλαίσιο αυτό, διεξήγαγε μια εξειδικευμένη Έρευνα στην οποία συμμετείχαν CEOs που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, ώστε να διερευνηθεί πως αντιμετωπίζουν οι ηγέτες της αγοράς την ψηφιακή πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητες των Millennials. Η Έρευνα και τα αποτελέσματά της θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν στο Forum από την κυρία Γεωργία Καρτσάνη, Πρόεδρο του CEO Clubs Greece.

Οι ομιλίες που έχουν προγραμματιστεί περιλαμβάνουν εξέχοντα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς, οι οποίοι θα μοιραστούν τη δική τους εμπειρία στο θέμα και θα συζητήσουν με Millennials που θα πλαισιώσουν το πάνελ.

Οι ομιλητές είναι οι ακόλουθοι:

  • Haseeb Ahmad, Διευθύνων Σύμβουλος της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας

  • Sandrine Galparoli, Γενική Διευθύντρια της H&M Ελλάδος 

  • Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco, Ελλάδος

  • Νεφέλη Δημητριάδη, Ανεξάρτητη Παραγωγός Οπτικοακουστικών Μέσων & Έργων Εικονικής Πραγματικότητας

  • Σωτήρης Κόκκινος, CEO της FEAC Engineering P.C.

  • Χριστίνα Αραβαντινού, Software Engineering Associate της Accenture

Συντονιστής θα είναι ο Κυριάκος Σαμπατάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture

Στο Forum μπορούν να  λάβουν μέρος CEOs και Επιχειρηματίες μαζί με τις διοικητικές τους ομάδες, οι οποίοι θα εντρυφήσουν στους καταλυτικούς παράγοντες ενός αποτελεσματικού ανθρώπινου δυναμικού του μέλλοντος, καθώς και στις βέλτιστες πρακτικές ώστε να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες προκλήσεις. Επιπλέον, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να διαμορφώσουν τους τρόπους μέτρησης αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου δυναμικού τους σύμφωνα με τους νέους κανόνες και προσδοκίες της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και την δυνατότητα συμμετοχής εδώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις