Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας με το “The People’s Trust”

Στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, καθώς και της στήριξης του act4Greece, η Εθνική Τράπεζα θα συνεργαστεί με τον ιδιωτικά χρηματοδοτούμενο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «The People’s Trust», ο οποίος παρέχει μικροχρηματοδότηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης σε μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το “The People’s Trust” μπορεί να προτείνει οικονομική αρωγή σε ομάδες του προγράμματος NBG Business Seeds για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Επίσης, μπορεί να εισηγείται την ένταξη δύο ώριμων επιχειρηματικών ομάδων/ προτάσεων που έχουν διακριθεί στις δράσεις του, απευθείας στη Β’ Φάση του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, καθώς και την ένταξη στο πρόγραμμα NBG Business Seeds δύο ώριμων νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στα προγράμματά του.

Το The People’s Trust θα συμμετάσχει με οικονομική αρωγή και mentoring από τα μέλη του και στη δράση «be finnovative», τον νέο αναπτυξιακό επιταχυντή της Εθνικής Τράπεζας με θεματική ενότητα τις οικονομικές συναλλαγές στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Ακόμη, θα διερευνηθεί η συμμετοχή του Οργανισμού στο πρόγραμμα συμμετοχικής χρηματοδότησης της Εθνικής Τράπεζας act4Greece – Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις