Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Coolpad Torino “σπάει” το κατεστημένο

Το Coolpad Torino είναι ένα παράδειγμα για το τι πρόκειται να βρουν μπροστά τους οι “παραδοσιακοί” κατασκευαστές Smartphones αλλά και όλοι εμείς όταν έρθει η ώρα να επιλέξουμε κινητό τηλέφωνο.

Όσο άγνωστο μπορεί να ακούγεται το όνομα της Coolpad στην Ευρώπη, τόσο γνωστό είναι στη Κίνα μια και είναι ανάμεσα στη πρώτη δεκάδα κατασκευαστών. Αυτό που έχει καταφέρει η νέα γενιά «κινέζων» κατασκευαστών είναι να προσφέρουν ποιοτικές συσκευές με λογικό κόστος.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Coolpad Torino μια και το μονοκόμματο σασί αποτελείται κυρίως από γυαλί και μέταλλο δίνοντάς του έναν αέρα ανώτερης κατηγορίας. Η οθόνη είναι 5,5 ιντσών, 1280×720 pixel, πολύ καθαρή, φωτεινή, ευκρινέστατη ακόμα και στον ήλιο και με ταχύτατη απόκριση.

Ο επεξεργαστής του είναι ένας Snapdragon 415, οκταπύρηνος με 3GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου, αφήνοντας περίπου 9 GB διαθέσιμα. Είναι δίκαρτο, αλλά θα χαθεί η η δεύτερη SIM εφόσον τοποθετηθεί η MicroSD, έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και 4G. Η πίσω κάμερα είναι 13MP και η μπροστινή 5MP, μπορούν να τραβήξουν βίντεο 1080P. HDR και αρκετές  εξελιγμένες δυνατότητες. Οι φωτογραφίες στη πράξη είναι αρκετά καλές.

Η μπαταρία των 2.500mAh προσφέρει οριακά αποδεκτή αυτονομία ενώ ο ήχος της συσκευής τόσο από το ηχεία όσο και από το ακουστικό είναι δυνατός και καθαρός.   

Το Coolpad Torino έρχεται με Android 5.1 και έχει περιβάλλον εργασίας το CoolUI 8.0. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εφαρμογές , γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις, πολλά και όμορφα θέματα και ταπετσαρίες.

Κοστίζει 199 ευρώ και είναι ένα από τα πιο πλήρη Smartphone σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Στη σελίδα του Startupper.gr στο Facebook θα βρείτε τη κλήρωση για ένα τυχερό του Coolpad Torino. Η διαδικασία είναι απλή: κάνετε Like στη σελίδα μας και μας στέλνετε με μήνυμα το Email σας αναγράφοντας “Διαγωνισμός Coolpad”.

Coolpad Torino _
Το Coolpad Torino που σας προσφέρει το Startupper και η Coolpad Greece.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις