Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έρχεται το Startup Europe Week 2017 στην Κρήτη τον Φεβρουάριο

Ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) ανακοίνωσε την εκ νέου διεξαγωγή της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας  Startup Europe Week στην Κρήτη 6 με 10 Φεβρουαρίου 2017.

Μετά την επιτυχία του Startup Europe Week Chania 2016, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο θα πάρουν επίσης μέρος στις εκδηλώσεις

Το Startup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative, με τοπικό πρεσβευτή τον Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Σκοπός των εκδηλώσεων αποτελεί η προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και πάνω από 200 περιοχές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν.

Στο φετινό Startup Europe Week Crete, οι ομιλίες και τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από την νεοφυή επιχειρηματικότητα, την αξιοποίησης της ιδέας, των Startups και της καινοτομίας. Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και διεθνώς επιτυχημένοι επιχειρηματίες, startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, business angels, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capital όπως και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Startup Europe Week _

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις