Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Business Model Hackathon στο Impact Hub

Στις 23 και 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Impact Hub Athens το διήμερο Business Model Hackathon με στόχο το «χακάρισμα» των επιχειρηματικών μοντέλων με στόχο την σωστή κατεύθυνση της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογίες της Business Model Inc, ο business designer και business model strategist Baran Korkut θα σας βοηθήσει να «εξαντλήσετε» και να μελετήσετε όλες τις πιθανές μορφές που μπορεί να πάρει το business plan σας και να μάθετε πώς να το κάνετε και μόνοι σας, κάθε φορά που χρειάζεστε αλλαγή κατεύθυνσης.

Τον Ιούνιο του 2015 είχε πραγματοποιηθεί το πρώτο Business Model Hackathon για κοινωνικές επιχειρήσεις στο Impact Hub από τον ίδιο εισηγητή με μεγάλη επιτυχία.
Όπως είχε αναφέρει τότε ο Baran Korkut, οι κοινωνικές επιχειρήσεις είναι μια τεράστια δύναμη για τη δημιουργία μίας καλύτερης και πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Όπως υποδηλώνει και το ίδιο το όνομα της κοινωνικής επιχείρησης, ο κύριος στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Παρόλο που μια κοινωνική επιχείρηση είναι πολύ πιθανό να θεωρηθεί ως φιλανθρωπία, η κοινωνία η ίδια θα πρέπει να ξέρει ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.
Οι κοινωνικές επιχειρήσεις αποτελούν πραγματικές επιχειρήσεις οι οποίες αγωνίζονται και αυτές να βρουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο για να εξασφαλίσουν την διαρκή επίδραση τους στην κοινωνία.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ / άτομο για το διήμερο με τις εγγραφές να μπορούν να γίνουν μέσω email στο [email protected] με θέμα Business Model Hackathon και στο 2103210146.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις