Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνέδριο για Startups στο Startup Europe Week Crete

Μετά την επιτυχία του Startup Europe Week Chania 2016, φέτος η διοργανώτρια ομάδα θα ταξιδέψει στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο για τη προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. 

Το Startup Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative με τοπικό πρεσβευτή το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Σκοπός του συνεδρίου, είναι η προβολή των δράσεων του Startup Europe και των άλλων τοπικών εγχειρημάτων που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 200+ περιοχές, ώστε να καλλιεργήσουν το πνεύμα του επιχειρείν στην Ευρώπη.

Στο φετινό Startup Europe Week Crete, οι ομιλίες και τα δρώμενα, θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, της αξιοποίησης της ιδέας, των startups και της καινοτομίας. Θα μας τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, κοινωνικών οργανώσεων αλλά και διεθνώς επιτυχημένοι επιχειρηματίες, Startuppers, επιστήμονες, επενδυτές, business angels, εκπρόσωποι θερμοκοιτίδων και Venture Capitals όπως και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθούν ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις εργασιών, εργαστήρια, live events και networking / party events.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Youth Entrepreneurship Club, και το StartupEurope στις ακόλουθες τοποθεσίες:

Χανιά – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου ε συνδιοργάνωση με το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και την Π.E. Χανίων.)
3 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων → https://sewcrete_chania.eventbrite.com

Ηράκλειο – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου
7 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων → https://sewcrete_heraklion.eventbrite.com

Ρέθυμνο – Σπίτι Πολιτισμού
10 Φεβρουαρίου 2017, κράτηση θέσεων → https://sewcrete_rethymno.eventbrite.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις