Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χτίστε το αφορολόγητό σας με το Viva Wallet!

Μαζί με το “ηλεκτρονικό χρήμα”, μπήκε από φέτος στη ζωή μας και το “ηλεκτρονικό αφορολόγητο”, η υποχρέωση δηλαδή να “χτίζουμε” το αφορολόγητό μας όχι με τη συλλογή χάρτινων αποδείξεων, αλλά με ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Για την επίτευξη του παραπάνω υπάρχει μία ιδιαίτερα οικονομική, πρακτική και εύκολη στη χρήση της λύση.

Πρόκειται για το Viva Wallet, το πρώτο ελληνικό “ηλεκτρονικό πορτοφόλι” για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο για ολοκλήρωση πληρωμών και μεταφορά χρημάτων σε τρίτους, εύκολα, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς κόστος. Την υπηρεσία συμπληρώνει η εφαρμογή Viva Wallet App, για συσκευές iOS και Android και η Viva Wallet Card που συνδέεται αυτόματα με το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Πώς χτίζεται το αφορολόγητο;

Ο χρήστης του Viva Wallet μπορεί να χτίσει ηλεκτρονικά το αφορολόγητό του με τους εξής τρόπους:
– Πληρώνοντας τους λογαριασμούς και υπηρεσίες που ορίζει ο νόμος, είτε μέσα από το site της υπηρεσίας, είτε από το κινητό του (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ., υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασφάλειες κ.α.)
– Χρησιμοποιώντας τη Viva Wallet prepaid card για τις αγορές του σε 32.000.000 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με το σήμα Mastercard ή σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα.
– Κάνοντας αγορές σε e-shops και φυσικά καταστήματα με το υπόλοιπο του Viva Wallet λογαριασμού του

Στην πράξη

H διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο www.VivaWallet.com μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Ο χρήστης μπορεί να “φορτίσει” το ηλεκτρονικό του πορτοφόλι με τους εξής τρόπους:
– Με μετρητά σε 3.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα: EKO, BP, Public, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Metro, My Market και Shell.
– Μέσω οποιασδήποτε κάρτας (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη).
– Μέσω e-banking.

VIVA wallet _

 

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με το Viva Wallet;

Το Viva Wallet μπορεί να σας γλιτώσει πολύ χρόνο και κόπο μιας και επιτρέπει την πληρωμή λογαριασμών σε πάνω από 300 εταιρείες και υπηρεσίες εύκολα και απλά μέσω υπολογιστή ή κινητού, ενώ με λίγα κλικ μπορείτε να στείλετε άμεσα χρήματα και μάλιστα δωρεάν σε φίλους σας που έχουν επίσης Viva Wallet.

Τέλος, με το Viva Wallet App, ο χρήστης μπορεί όπου κι αν βρίσκεται, να αγοράσει εισιτήρια για συναυλίες, θέατρο, σινεμά, αθλητικούς αγώνες, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά, μέσα από το κινητό του.

Η εταιρεία

Η πλατφόρμα Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία “Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ”, του oμίλου εταιρειών Viva. Η Viva Payments, αποτελεί το πρώτο και μοναδικό Ίδρυμα Hλεκτρονικού Xρήματος στην Ελλάδα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις