Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Δημήτρης Μελαχροινός του Spitogatos.gr στο Startup Grind Athens

Tο Spitogatos.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα ανάρτησης αγγελιών ακινήτων η οποία λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν μια παρέα 4 ατόμων είχαν στόχο να απλοποιήσουν την αναζήτηση ακινήτων που μέχρι τότε γινόταν ψάχνοντας σε αγγελίες από εφημερίδες. Δύο χρόνια αργότερα είχαν δημοσιευτεί ήδη 50.000 αγγελίες και η δυναμική της πλατφόρμας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επενδυτές.

To 2009, ο Spitogatos.gr γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που αντλεί κεφάλαια από Venture Capital ανοίγοντας τον δρόμο για πολλές νέες χρηματοδοτήσεις στο μελλοντικό Ελληνικό startup οικοσύστημα. Το 2014 εντάσσεται στον όμιλο της Real Web η οποία ελέγχει μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία, ενώ παράλληλα ξεκινά να διαχειρίζεται το Spiti24.gr. Το 2015 έρχεται και η συνεργασία με tospitimou.gr δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο online υπηρεσιών αναζήτησης ακινήτων.

Ο CEO του Spitogatos, Δημήτρης Μελαχροινός, θα μιλήσει με τον Δημήτρη Λιτσικάκη στο Startup Grind την Τρίτη 21 Μαρτίου στο InnovAthens (Πειραιώς 100: Τεχνόπολις, Γκάζι) και θα εξηγήσει πως διοικεί ακόμα και σήμερα την εταιρεία ως μια Startup.

Μπορείτε να κλείσετε θέση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις