Αιμοδοσία από τις Startup για όλους

Newsroom
1'

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου διοργανώνεται η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία με την συμμετοχή της κοινότητας των νεοφυών επιχειρήσεων της Αθήνας.

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ) σε συνεργασία με το Blood-e και το Startup Safari διοργανώνουν αιμοδοσία στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.

Η αιμοδοσία διοργανώνεται σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και είναι ανοιχτή για όλους. Την αιμοδοσία υποστηρίζουν διάφοροι φορείς και δομές του οικοσυστήματος των startup και όχι μόνο: το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, το Orange Grove, το Found.ation, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation, το Impact Hub Athens, το egg, το The Cube Athens, τοBluegrowth, το Aephoria.net, το IQbility, το Invent, τους ID-GC, την ΕΣΥΝΕ, το ΕΠΙ.νοώ και το Academy of Entrepreneurship.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αντίστοιχη εκδήλωση στο Facebook και στο email [email protected]

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.