Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ λόγω Emirates

Η πτήση EK209 της Emirates από Ντουμπάι εγκαινίασε χθες, Κυριακή, τη μοναδική, καθημερινή πτήση που θα ενώνει απευθείας την Ελλάδα με τις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και συγκεκριμένα με το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty.

Η εναρκτήρια πτήση Ντουμπάι – Αθήνα – Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκε από αεροσκάφος τύπου B777-300ER, υποδέχτηκε επίσημη αντιπροσωπεία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιάννη Παράσχη-CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Hubert Frach – Divisional Senior Vice PresidentCommercial Operations West της Emirates και Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέα Υπουργείου Τουρισμού.

Η Emirates, με παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μακρινούς προορισμούς όπως η Αυστραλία, μέσω του διεθνούς κόμβου της στο Dubai.

Με τη νέα, απευθείας πτήση προς τη Νέα Υόρκη, η Emirates συνδέει την Αθήνα με ακόμη περισσότερους διεθνείς προορισμούς, συμβάλλοντας στην τόνωση του τουρισμού και των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις