Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Grind Athens: κλείσιμο της 3ης σεζόν με networking party

Το ορόσημο των 3.000 συμμετοχών συνολικά ξεπέρασε το Startup Grind Athens και θέλει να το γιορτάσει μετατρέποντας την επόμενη εκδήλωση στο μεγαλύτερο party για επιχειρηματίες.

Oι ομιλητές που φιλοξένησε το Startup Grind Athens όπως επίσης και οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν, είναι όλοι προσκεκλημένοι σε μια γιορτινή βραδιά με μουσική και δροσερά ποτά από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε επενδυτές, επιχειρηματίες, developers, designers αλλά και τους υπευθύνους της TopTal η οποία αναζητεί έμπειρους προγραμματιστές που επιθυμούν να δουλέψουν εξ’ αποστάσεως σε μεγάλα project πολυεθνικών εταιρειών.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Season 3 Closing Party του Startup Grind Athens ρίχνοντας αυλαία στη 3η σεζόν που ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Στα 30 events που πραγματοποιήθηκαν ως τώρα, φιλοξενήθηκαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς Startuppers του χώρου με μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ σε συνδιοργάνωση με το INNOVATHENS – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και ξεκινάει στις 7 το βράδυ.

Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις