Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To πρώτο Ahsoka Talk με προσκεκλημένους τους συνιδρυτές των Simplon.co και sarantaporo.gr

Η Ashoka Hellas διοργανώνει το πρώτο Ashoka Talk στο Innovathens την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα με προσκεκλημένους τον Frédéric Bardeau Ashoka Fellow & Co-founder του Simplon.co.

Μαζί του θα συνομιλήσει ο Βασίλης Χρύσσος, συνιδρυτής του sarantaporo.gr, μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας, ο οποίος υλοποίησε ένα κοινοτικό ασύρματο δίκτυο που συνδέει 15 χωριά της περιοχής του, παρέχοντας ταυτόχρονα ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους μόνιμους κατοίκους, τους φορείς και τους επισκέπτες της περιοχής.

Το Simplon.co είναι μια κοινωνική επιχείρηση παροχής τεχνολογικής εκπαίδευσης με έμφαση τον προγραμματισμό σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους και δεν έχουν τα μέσα να το επιτύχουν.

Η συζήτηση θα κινηθεί γύρω από τους τρόπους η κοινωνική επιχειρηματικότητα μπορεί να βοηθήσει στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή του Simplon.co, κάτι βέβαια που είναι μέσα στους στόχους του οργανισμούς Ashoka.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις