Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα δέκα νέα στελέχη της WIND από το 2o Graduate Trainee Program

Μεγάλη ανταπόκριση έχουν τα εταιρικά προγράμματα εύρεσης νέων πτυχιούχων στελεχών με το WIND Young Talents – Graduate Trainee Program να συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες στον δικτυακό τόπο του και πολλές αιτήσεις συμμετοχής μέσα σε διάστημα μικρότερο των 20 ημερών, περισσότεροι από 11.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο microsite www.windyoungtalents.gr.

Οι δέκα νέοι, 5 γυναίκες και 5 άντρες που ξεχώρισαν, είναι ηλικίας 24 έως 28 ετών, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και την Δράμα, κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών και της Μηχανικής, αλλά και με πτυχία τουλάχιστον 2 ξένων γλωσσών στην πλειονότητά τους.

Οι WIND Young Talents του β’ κύκλου που εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό είναι οι: Μαρία Γρηγοριάδου, Βάνα Ελευθεριάδη, Τάνια Θεοχάρη, Κωνσταντίνος Καλαπόδης, Σπύρος Κατσαμπές, Σωκράτη Κούρτογλου, Γιώργος Μπαλαμώτης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γεωργία Πίτσιου και Πετρούλα Σαλιαροπούλου, και ξεκινούν ένα ταξίδι πλούσιο σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία.

Η εργασία τους στην WIND ξεκινάει με ένα πρόγραμμα ανάπτυξης 18 μηνών και θα συνεχιστεί σε μία από τις οργανικές θέσεις της εταιρίας. Το πρόγραμμα ανάπτυξης περιλαμβάνει ένα δίμηνο «induction» και ακολουθούν τακτικά «rotations» σε οργανωτικές δομές της εταιρείας, που τους δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τμήματα και λειτουργίες της αποκτώντας πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση και εμπειρία σε έναν μεγάλο οργανισμό με ηγετική θέση στην δυναμική ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες, να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να εφοδιαστούν με δεξιότητες και γνώσεις, ώστε να κάνουν τα επαγγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Σε αυτό το διάστημα θα εργαστούν σε καινοτόμα project και θα «μαθητεύσουν» δίπλα στους καλύτερους έχοντας στο πλευρό τους ανώτερα στελέχη και επικεφαλής οργανωτικών μονάδων στη WIND ως καθοδηγητές καθώς και τα Young Talents του α’ κύκλου ως «work buddies».

Οι νέοι που επιλέχθηκαν πέρασαν με επιτυχία μέσα από μια απαιτητική και αντικειμενική διαδικασία αξιολόγησης που περιλάμβανε διάφορα στάδια: υποβολή βιογραφικού σημειώματος, test ικανοτήτων, δομημένες προσωπικές συνεντεύξεις με στελέχη της εταιρείας, ολοήμερο «Κέντρο Αξιολόγησης» σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων Linkage, όπου οι συμμετέχοντες υποψήφιοι κλήθηκαν να εργαστούν ατομικά και ομαδικά σε πραγματικές συνθήκες εργασίας αλλά και στο on-line παιχνίδι HR που έχει δημιουργήσει η Owiwi.

Ιδιαίτερα σημαντικό υπήρξε το γεγονός ότι η διαχείριση και αξιολόγηση των αιτήσεων έγινε απευθείας από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND μέσω της πλατφόρμας της Workable.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις