Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Revolut σήκωσε 66 εκατ. δολ. και επεκτείνει τις υπηρεσίες της

Συνολικά η Revolut έχει σηκώσει πάνω από 80 εκατ. δολ., με τα 66 εκατ. να είναι μέρος του Β’ Γύρου με την Index Ventures να ηγείται. Η FinTech απο το Ηνωμένο Βασίλειο αν και ξεκίνησε σαν μια υπηρεσία πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων από χρήστη σε χρήστη σήμερα έχει εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της ενώ προσφέρει και λογαριασμούς IBAN.

Φυσικά προσφέρεται μια χρεωστική κάρτα MasterCard ενώ η τροφοδοσία του λογαριασμού που δημιουργείται μπορεί να γίνει είτε μέσω μεταφορών χρημάτων μέσω του τραπεζικού συστήματος ή από άλλους χρήστες είτε μέσω άλλης πιστωτικής κάρτας. Προσφέρεται αποστολή και μετατροπή χρημάτων σε 16 διαφορετικά νομίσματα, μοίρασμα λογαριασμού και σύμφωνα με την εταιρεία η πελατειακή βάση έχει φτάσει τις 700.000.

Πρόσφατα εγκαινιάστηκαν και υπηρεσίες μικρο-δανείων ενώ η Revolut σχεδιάζει να μπει και σε άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και τις ασφάλειες ακολουθώντας μια επιθετική γραμμή επέκτασης κάτι όμως που ίσως κρύβει κινδύνους σωστής υποστήριξης και γενικής ταυτότητας. Με αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης, αργά η γρήγορα, και η Revolut θα πρέπει να πάρει τραπεζική άδεια με ότι αυτό συνεπάγεται σε υποδομές και κανονιστικές διαδικασίες.

Με τη νέα χρηματοδότηση σχεδιάζεται και επέκταση και σε νέες χώρες στην Ασία και την Β. Αμερική.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις