Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανοίγει ένα από τα πρώτα Xiaomi Mi Store στην Ευρώπη στο Golden Hall από την Info-Quest

Ανοίγει αύριο πέμπτη 27/7 το πρώτο Authorised Mi Store στην Ελλάδα, και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη, από την Info-Quest, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα, στο Golden Hall.

Το κατάστημα θα λειτουργήσει πιλοτικά τον Αύγουστο, με στόχο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το Φθινόπωρο, που θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια.

To Mi Store θα λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα – έτσι εκτός από Smartphones, ακουστικά, θήκες, fitness bands & ζυγαριές, ηχεία, powerbanks, που ο πελάτης θα μπορεί να αγοράσει, θα γνωρίσει και πολλά νέα προϊόντα XIaomi, όπως τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, αλλά και φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού και Air Purifiers.

Το κατάστημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Info Quest Technologies για δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του Mobility και Internet of Things και αποτελεί συνέχεια της επένδυσή που έχει γίνει στη συνεργασία με τη Xiaomi.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις