Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέες δυνατότητες και λειτουργίες στο PARKGURU

Η υπηρεσία εύκολης πρόσβασης σε θέσεις πάρκινγκ, PARKGURU, αναβάθμισε τις λειτουργίες της προσθέτοντας δυνατότητες Social Login και κρατήσεων online.

Με την νέα έκδοση της εφαρμογής PARKGURU, οι οδηγοί μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία κάνοντας χρήση των αγαπημένων λογαριασμών τους στο Facebook ή το Google. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή με τον αριθμό του κινητού τους. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Facebook είχε 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Επίσης, για όλους τους οδηγούς που επιθυμούν την ευκολία του υπολογιστή τους, τώρα έχουν την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις πάρκινγκ από το σπίτι ή το γραφείο σε αεροδρόμια, λιμάνια και στο κέντρο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης με χρήση του web browser.
Στη διεύθυνση, https://parkguru.com θα μπορούν να κάνουν αναζητήσεις, να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν κρατήσεις για πάρκινγκ. Η νέα δυνατότητα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστής, κινητό ή tablet) με τη χρήση κάποιου browser όπως το Google Chrome, Safari ή Firefox.

«Οι νέες προσθήκες στην εφαρμογή της PARKGURU, δίνουν στους οδηγούς έναν πολύ εύκολο τρόπο να συνδεθούν και να βρουν θέσεις πάρκινγκ. Οι νέες λειτουργίες επιτρέπουν στην PARKGURU να δημιουργήσει πιο αυθεντικές σχέσεις με τους οδηγούς της εφαρμογής, κατανοώντας τις προτιμήσεις τους και ανακαλύπτοντας πως τους αρέσει να αλληλεπιδρούν», δήλωσε ο Ζώης Σιόγκας, Διευθυντής Πωλήσεων της PARKGURU.

Σήμερα μέσω της PARKGURU οι οδηγοί έχουν πρόσβαση για κρατήσεις σε περισσότερες από 10.000 θέσεις πάρκινγκ στην Ελλάδα, πανελλαδική κάλυψη, καθημερινή εικοσιτετράωρη υποστήριξη, δωρεάν κρατήσεις / ακυρώσεις, σύγκριση τιμών και κόστος στάθμευσης χωρίς εκπλήξεις. Ταυτόχρονα η PARKGURU προσφέρει πληροφορίες για εκατομμύρια θέσεις πάρκινγκ σε όλη την Ευρώπη και Αμερική.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις